Om os

Hvem er FP Kirurgi

Vi er et team, som har udført kosmetiske operationer i Tyrkiet siden 2016, herunder gastriske operationer og plastikoperationer.

Vores team består af to tolke (dansk, tyrkisk og engelsk), to mave-tarm kirurger, 6 anæstesi læger, én øre-næse-hals specialist, én gynækolog og 35 sygeplejersker.

Vi er et team, som tager udgangspunkt i menneskets sundhed og som ønsker at give vores patienter og deres pårørende et trygt og behagelig ophold. Vi arbejder empatisk og systematisk.

Vi har bred viden inden for operationer og medicin, og vi elsker at udfører dem i praksis og se vores patienters ønsker gå i opfyldelse.

Testimonials

Hvad siger vores patienter

Jeg havde hørt en masse negativ om stedet, men det vil jeg gerne sige at det fald til jorden efter første samtale med Nadia. Sikke et behagelig menneske at snakke med, sød og forstående. Jeg var ikke nervøs trods den lange rejse. Jeg var først nervøs hvis Rifi ikke stod med mit navn på et skilt ude for lufthavnen. Det gjorde han. Der var en masse søde sygeplejersker og læger på sygehuset. Forundersøgelse var til punkt og prikke og havde Rifi med som tolk det var rart og betryggende. Efter OP var alle så søde ved en. Der blev tjekket op på en hele tiden både dag og nat. Stedet er rent. Trods for man er langt hjemmefra. Var der ikke noget og være bekymret for. Kan klart anbefale stedet.

Stine Svendsen

Fedme og plastik kirugi Tyrkiet fik mit støreste ønske til at gå i opfyldelse da jeg i juli 2019 fik en gastric sleeve som ændre hele mit liv ❤ Nadia har mine største anbefalinger de får 10 stjerner af mig ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Alt er i top klasse ❤

Sara Thomsen

Jeg var bange. Bange for om jeg havde valgt den rette vej mod et slankere liv, bange for om jeg havde valgt det rette sted, bange for flyveturen, bange for hvilke mennesker jeg ville møde i Tyrkiet. Men alt dette blev bragt til skamme. Det er de bedste penge jeg har brugt på mig selv, Jeg er endelig glad for den person jeg ser i spejlet. Alle fra fedme og plastik kirurgi Tyrkiet, er hjælpsomme, kærlige, nærværende. Lige fra rengøringspersonalet, til sygeplejeskerne, til kirurgerne og så selvfølgelig Nadja. Det er som at få en ekstra lille familie♥️🌸. Jeg kan kun give min bedste anbefaling🥇

Anette Winther Jensen

Efter min mening den bedste og sikreste oplevelse jeg nogensinde har haft i forbindelse med sygehusophold og operation. Nadja og hendes team var indover hele tiden og var virkelig guld værd! Det er en ting jeg aldrig vil glemme dem for.. Jeg følte mig så tryg i deres hænder, og glemte til tider, at det var en operation jeg var rejst efter, da de også hygger 100% omkring en. 5 ud af 5 stjerner fra mig! ❤️

Regitze Fischer

Personlige, private og professionelle er de p'er der er at sige om Nadia.de er utrolige kompetente, kærlige, omsorgsfulde og professionelle. De og Deres hold yder en topklasses præstation i omsorg, samtaler (før, under og efter) empati, latter og faglighed. De får mine og min mands bedste anbefalinger. De gør rejsen, operationen og opholdet til et evigt positivt minde med masser af varme. De blev "min tyrkiske familie." ❤ 7 måneder imellem 36 kg mindre og over 100% lykkeligere.

Nina Wagner

Verdens bedste team, de sødeste og mest omsorgsfulde sygeplejsker, dygtige læger og ikke mindst Nadia der skaber tryghed og smil på læben 😀

Maria Kristine Pedersen