Vi har tæt kontakt til patienten efter en operation og følger op på blodprøvesvar, som skal fortages 4 uger, 3 måneder, 6 måneder og 1 år efter operationen. Indtagelse af medicin er individuelt.

Vi fraråder graviditet i 1,5-2 år.

10 dage efter operationen må man gerne køre bil.

Man må ikke løfte over 6 kilo de første 4-6 uger.

Da daglig medicin har en stor betydning for operationen, skal man indsende en liste over sin daglige medicin til administratoren.

Betalingen forgår i sygehuset efter endt forundersøgelse. Vi modtager ikke betalingen, før vores patient er godkendt. Hvis der skulle ske en afvisning, modtager vi ikke hele summen. I sådanne tilfælde skal der dog betales 500 kr. for forundersøgelsen. Betaling kan desværre ikke fortages via bankoverførsel eller kortbetaling, da sygehuset kun modtager kontanter.

Som sygehus har vi en målsætning om, at vi ikke sender nogen hjem syge. Vi tager ansvar for at gøre patienten rask og glad, så hvis patientens tilstand kræver ekstra behandlinger, vil disse blive udført uden ekstra omkostninger. Vi dækker dog ikke for returbilletter; dette skal man selv sørge for, hvorfor det også er en god ide at købe en billet med mulighed for ændring af dato.

Hvis patienten efter en periode er utilfreds med resultatet, udføres der en ny konsultation. Hvis det vurderes, at der er tale om en kirurgisk fejl, tilbydes patienten en revision. Hvis patienten derimod fortryder sit valg og ønsker noget andet, skal der betales igen. Vi tilbyder kun en re-operation, da vi ikke kan betale igen (kommer an på hændelsen.)

Dette afhænger af ens arbejde. Hvis man har fysisk hårdt arbejde, skal man sygemeldes i 3-4 uger. Har man stillesiddende arbejde eller er studerende, kan man starte igen 2 uger efter operationsugen .

Man kan træne stille og roligt efter 2-3 uger; dog fraråder vi styrketræning, indtil man når ned til sit målvægt.